節目重溫
細路做嘢唔使你教

毛記電視首個兒童節目!
一個畀大人學嘢嘅兒童節目 
羅若OFF會搵嚟一班智者(細路)
解決一啲大人都解決唔到嘅問題
一於《細路做嘢唔洗你教》!

唔知大家有無留意到啦,係依段時間入面,有一班銀髮族好努力咁保護我們,為咗多謝佢哋嘅付出,我就準備咗份禮物畀佢哋。
網上流傳一張相片,係講述依家呢個城市,已經無人再想生小朋友。我今日就問下大家想唔想生下一代。
最近每當喺網上見到被捕人士係小朋友嘅時候,心就會特別痛,所以我今日就寫咗一封信比佢哋⋯⋯
十月一號明明放假
但我就醒唔起咩日子
等我問下啲細路知唔知先?
最近因為一條智慧燈柱,令大家好擔心香港會好似大陸某啲城市咁,係唔知情嘅情況下,一舉一動都會被人監視,私隱亦受到侵犯,但係同時亦有人覺得無問題,唔明點解有啲人會咁大反應。

所以今日就搵嚟一班細路,睇下如果佢哋突然知道自己被人監視,會有咩反應啦!

最近黃大仙唔單止香火鼎盛,仲煙火鼎盛,因為啲催淚彈吖嘛,所以我就決定今日去探一探佢,我仲搵嚟兩位小朋友一齊幫香港求下籤,祈個福。
近幾個月,我哋香港病咗,警察變咗,令大家都好唔開心,其實唔單只係大人,好多細路可能同樣感受到香港發生嘅事,早前就嚟到機場,搵到一班同父母一齊黎集會嘅小朋友傾吓計。
毛記電視網站 · 版權所有 · 不得轉載 Copyright © TVMOST.COM.HK All rights reserved